Published: Sep 6, 2020

Analisis Unit Cost pada Menu Makanan yang Disajikan dalam Penyelenggaraan Makanan di SD/SMP Islam Terpadu Al-Fahmi Kota Palu

Analysis Of Cost Units On The Food Service Menu Presented In The Food Service At SMPIT Al-Fahmi, Palu City

1-11 Nurjaya Nurjaya, Ketrin Ketrin, Irawati Irawati

Gambaran Status Gizi dan Frekuensi Diare pada Balita Usia 0 Sampai 59 Bulan di Puskesmas Donggala Kabupaten Donggala

Description Of Nutrition And Frequency Of Diarrhea Status In Toddlers Age 0 To 59 Months In Donggala Clinics, Donggala District

12-17 Elvyrah Faisal, Putu Candriasih, Ni Putu Ani pratiwi

Hubungan Kebiasaan Olahraga, Rasio Lingkar Pinggang Pinggul, dan Kebiasaan Merokok dengan Kadar Kolesterol Total Pasien Poliklinik Jantung

The Relationship of Sports Habits, Circumference Waist Hip Ratio, and Smoking Habits with Total Cholesterol Levels Heart Policlinic Patients

18-30 Reni Purnama Indah Lestari, Harna, Anugrah Novianti
Read Statistic: 16

Tingkat Kepuasan Siswa Terhadap Menu Makanan yang Disajikan dalam Penyelenggaraan Makanan di SMP Islam Terpadu Al- Fahmi Kota Palu 2019

The Level of Student Satisfaction With The Food Service At Al-Fahmi Integrated Islamic Middle School In Palu City 2019

31-36 Nurjaya, Wery Aslinda, Kasmawati
Read Statistic: 7

Gambaran Pola Asuh dan Pola Makan Anak Usia 2-5 Tahun di Kelurahan Taipa Kecamatan Palu Utara

Description Of Parental And Children's Food Patterns At Age 2-5 Years In Taipa Sub-District, North Palu District

37-44 Elvyrah Faisal, Dwi Erma Kusumawati, Aan Happy Desriani
Read Statistic: 27